Πάφιος Πίθηκος

Πάφος: Πάνω σε δέντρο, σε κεντρική περιοχή της Πάφου εντοπίστηκε αργά χθες το απόγευμα ο πίθηκος, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους της Πάφου τις τελευταίες 15 μέρες.

Επί τόπου έσπευσαν αρμόδιοι κρατικών υπηρεσιών, όπως του Κτηνιατρείου, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καζαντί, κούπες, πωλητές σιουσιούκκου, κυνηγοί, η αστυνομία των βάσεων, το χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Παραλιμνίου «ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ», το κόμμα των ζώων, ο Περδίκης καθώς και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς προσπαθώντας να τον κατεβάσουν (τον πίθηκο οχι τον Χαμπουλλά) από το δέντρο κάτι που δεν έγινε κατορθωτό για αρκετή ώρα.

kazantiΟ Χαμπουλλάς πρότεινε να στήσει βερκά μαζί με μπανάνες για δόλωμα αλλά ο Περδίκης έφερεν ένσταση. Ο κύριος Πάμπος Πίττουρας, ιδιοκτήτης καζαντί πρότεινε να αγοράσει τον πίθηκο για 50 ευρώ αν τον πιάσουν ζωντανό ή για 20 ευρώ ψοφισμένο για να τον βάλει στο καζαντί αλλά μέλη του κόμματος για τα ζώα διαμαρτυρήθηκαν και αστυνομικοί είπαν του κ. Πίττουρα να πάρει το καζαντί του πιο κάτω. Στην προσπάθεια του να κουντήσει το καζαντί του πιο κάτω ο κ. Πίττουρας μια πότσα Τζόνι Γουόλκερ φέιμους γκράους 4.5 λίτρων έππεσε στον δρόμο και εσπούρτησε ον δε σποτ πιτσικλίζωντας βουίσκι στους παρεβρίσκοντας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, μετά από 6 ώρες ο πίθηκος εβαρύθηκε να κάθεται πας το δεντρό και εκατέβηκε κάτω να φάει σιουσιούκκο. Ο Περδίκης αμέσως άρπαξε τον που τον νούρο (τον πίθηκο οχι τον Χαμπουλλά) και ο κ. Πίττουρας έβαλεν τον μέσα σε ένα από τα κλουβιά που είχε σγαρτήλλια στο καζαντί. Πρόκειται για πίθηκο, ο οποίος δεν είναι επικίνδυνος και όντως με πιο ψηλό άι κκιού από πολλούς που ήταν παρεβρισκομένοι εκεί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s