Πιάτσα για αγοραίο σεξ

Πάφος: Κύκλωμα γάρων που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά αγρινά ξήλωσε όπως πιστεύει η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας (ΥΘΠ), μετά τη σύλληψη τεσσάρων γάρων, ενώ ένα θηλυκό αγρινό αναγνωρίστηκε ως πιθανό θύμα εμπορίας.

Σε χθεσινοβραδινή επιχείρηση του ΥΘΠ Πάφου σε συνεργασία με το Γραφείο καταπολέμησης της εμπορίας αγρινών στη Τίμη, συνελήφθησαν οι τέσσερις γάροι για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, εμπορίας αγρινών για σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπείας, αποζείν από κέρδη πορνείας, σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων αγρινών και του περί συγκάλυψης και δήμευσης δημοσίων εσόδων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, οι τέσσερις φέρονται να εκμεταλλεύονταν δύο νεαρά θηλυκά αγρινά, τα οποία πωλούσαν σεξουαλικές υπηρεσίες σε άλλα ζώα, κυρίως σε γάρους και τράουλλους. Οι ερωτικές υπηρεσίες προσφέρονταν σε κοντινές μάντρες που ήταν εγκαταλελειμμένες  ή σε παραπλήσια χωράφια. Ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες ήταν και η ταρίφα που άρχιζε από 2 μπάλες σανό και έφτανε τις 5 μπάλες.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο λειτουργός του ΥΘΠ Πάφου που έκανε την σύλληψη όλες τις εισπράξεις τις έπαιρναν οι γάροι και δεν έδιναν τίποτε στα αγρινά.

Σημειώνεται ότι το  ΥΘΠ Πάφου παρακολουθούσε επί ένα δίμηνο τις δραστηριότητες του κυκλώματος των γάρων για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονταν πίσω.

Χθες, οι τέσσερις συλληφθέντες γάροι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Ζώων και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Ο κ. Δίπλαρος δεν έχει κάνει οτιδήποτε σχόλιο για τις συλλήψεις.

Ο κ. Χαραλαμπίδης έκανε το εξής σχόλιο (βίντεο).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s