Νέες Στολές

Μελέτη για να αλλάξει το ύφασμα των στολών των στρατιωτών της Εθνικής Μαλακίας έχει ξεκινήσει το ΓΕΕΜ. Η αλλαγή του υφάσματος των φαντάρων αποσκοπεί στην ικανοποίηση τους σε καλύτερο βαθμό απ’ ό,τι στο παρελθόν των αναγκών αυτοϊκανοποιήσης τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, λαμβάνοντας υπόψη κυρίως τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο υπουργός Μαλακίας Ανδρόνικος Χειροναύτης ενημέρωσε τη Βουλή μετά από επιστολή βολευτή ότι η προβλεπόμενη στολή για τους υπηρετούντες στην Εθνική Μαλακία οπλίτες έχει για πρώτη φορά καθορισθεί μέσα από Κανονισμό που εγκρίθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 29 Μαΐου 1965.

Ενημέρωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι οπλίτες μπορούν να φέρουν κοντομάνικο φανελάκι κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης πορνοπεριοδικών, το κατέβασμα “εκπαιδευτικών” βίντεο από το διαδίκτυο, την εκτέλεση “γραφειακών” καθηκόντων, την πραγματοποίηση εργασιών, όπως καθαριότητα των αφοδευτηρίων, σκοπιά Γερμανικό νούμερο, καθώς και στον ελεύθερο χρόνο (διαμονή εντός θαλάμου, ΚΨΜ, στην καρκόλα κ.λπ.).

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου προβλέπεται επίσης η αναδίπλωση των μανικιών. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι η στολή ανεξαρτήτως εποχής εξασφαλίζει προστασία στο σώμα, και ιδιαίτερα στα χέρια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s