Πάμε για μπάφο στην Πάφο!

Πάφος, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017! Πανέμορφα εξοχικά τοπία, κοσμοπολίτικα θέρετρα, ιστορικά αξιοθέατα και αθλητικές δραστηριότητες, η περιοχή της Πάφου έχει να προσφέρει στον καθένα κάτι διαφορετικό, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Είτε είστε λάτρεις του ήλιου, των εξερευνήσεων, είτε ψάχνετε για διακοπές σε ένα υπέροχο μέρος, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε αυτό το πανέμορφο κομμάτι της Κύπρου. Η Πάφος πρόσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και εκδηλώσεων όπως τα Ανθεστήρια, τη Γιορτή Κατακλυσμού, το Παφίτικο Καρναβάλι, το Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Παράθυρο που έχουν ως στόχο τη διατήρηση της παράδοσης, την ανάδειξη της πολιτισμικής ταυτότητας του τόπου και την προσέλκυση τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Για χαλάρωση όμως τι έχει να προσφέρει η Πάφος; Οι αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι σε θέματα τουρισμού και τουριστικής ανάπτυξης της Πάφου αποφάνθηκαν ότι η Πάφος δεν προσφέρει αρκετή χαλάρωση στους τουρίστες. Αφού μελέτησαν σε βάθος τι προσφέρουν Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες πόλεις (π.χ. Άμστερνταμ) οπου οι τουρίστες απολαμβάνουν απόλυτη χαλάρωση, αποφάσισαν να προωθήσουν την Πάφο ως τον καλύτερο τουριστικό προορισμό της Ευρώπης για την τέλεια και απόλυτη χαλάρωση!

Οι Πάφιοι αρμόδιοι καθώς και οι Υπουργοί Παιδείας Κόκος Κόλοκος και Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πάμπος Μπανιστηρίδης ζήτησαν από τον κόσμο της Πάφου ιδέες για προώθηση του τουρισμού χαλάρωσης. Η κεντρική ιδέα είναι η δημιουργία μεγάλης διαφημιστικής εκστρατείας με κεντρικό θέμα “Πάφος – Μπάφος – Χαλάρωση“, κατι παρόμοιο με το “Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες“.

Ο κύριος Κόλοκος πρότεινε το εξής σλόγκαν:

Πάμε για Μπάφο στην Πάφο! Για την απόλυτη χαλάρωση, η Πάφος έχει όλα όσα χρειάζεστε. Αφού περάσει ο ενθουσιασμός της ημέρας, αφεθείτε στη χαλάρωση και την περιποίηση κάποιου από τα πολλά καφενεία υψηλών προδιαγραφών της Πάφου.

Συνολικά, η επαρχία Πάφου δέχεται περισσότερους από 800,000 τουρίστες το χρόνο. Οι υπουργοί και εμπλεκόμενοι σε θέματα τουρισμού και τουριστικής ανάπτυξης της Πάφου προσβλέπουν μέχρι το τέλος του 2018 ο αριθμός αυτός να γίνει 2,500,000! Εκτός από τον τουρισμό αναμένεται επίσης ανάπτυξη στην γεωργία (καλλιέργεια κανναουρκών) και κτηνοτροφίας (εκτροφή και πωλήσεις σγαρτηλλιών, καναρινιών και μούλων) καθώς και στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών (καζαντί).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, Γεωργοκτηνοτροφίας και Προβολής Πάφου.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s