Κύπριος του Λονδίνου στην εντατική από δάγκωμα γάρου

Πάφος: Στην εντατική του νοσοκομείου Πάφου κατέληξε Κύπριος του Λονδίνου (όπως λέμε σιουσιούκκος της βράκας) από δάγκωμα γάρου ράτσας σιερκά, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις αρχές.

Ο 37χρονος άνδρας από το Τσιάρλισμπερκ του ανατολικού Λονδίνου, που έχει κατονομαστεί ως Πάμπο Βουρητός, ισχυρίστηκε οτι δέχθηκε την επίθεση από τον γάρο ράτσας σιερκά γκρίζου την ώρα που μάζευε παπαρούνες κοντά στη χωράφα που βοσκούσε ο γάρος, στην περιοχή μαππουρούθκια της Τάλας.

Ο γιατρός που εξέτασε τον 37χρονο βρήκε βαθύ τραύμα στα οπίσθια του 37χρονου που προκάλεσε «υποκωλική βλάβη στην παρακείμενη έξοδο που συνάδει με δάγκωμα γάρου».

Γείτονας που ήταν μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε ότι το θύμα μάλλον έχασε το παντελόνι του στην προσπάθεια του να αποφύγει τον γάρο γιατί όταν τον βρήκε δεν φορούσε παντελόνι.

Άλλος γείτονας δήλωσε ότι πιστεύει πως ο γάρος επιτέθηκε γιατί ο 37χρονος τον προκάλεσε. Χαρακτήρισε δε το σιερκά ως «καλό γάρο» και ότι βιντεογράφησε με το κινητό του το όλο συμβάν. Παραθέτουμε εδώ το βίντεο του περιστατικού που μας έχει ο παραχωρήσει ο γείτονας του γάρου.

Ο κοινοτάρχης της Τάλας έχει επίγνωση του συμβάντος αλλά δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως ύποπτο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s