Αστυνομική έφοδος σε υποστατικά παρπέρη

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες παρπέρης μικρής κοινότητας της επαρχίας Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στα υποστατικά παρπέρη και παρέλαβαν από το παρπερκό περιοδικά σεξουαλικού περιεχομένου της δεκαετίας του 1980, αφίσες με ημίγυμνα μοντέλα που διαφήμιζαν επώνυμα ελαστικά αυτοκινήτων, προφυλακτικά μάρκας Φούλεξ με ημερομηνία λήξης 11/1993, τρεία φρουτσιά ξυρίσματος μαύρα, ένα καυστήριο και ένα τετράδιο το οποίο πιστεύεται ότι περιέχει ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα “φρόνιμων” κοπέλλων της επαρχίας Πάφου. Οι αστυνομικοί φόρτωσαν σε δύο οχήματα όλα τα τεκμήρια που παρέλαβαν από το παρπερκό αλλά όταν έφτασαν στον αστυνομικό σταθμό διαπίστωσαν ότι το τετράδιο με τα ονόματα είχε γίνει άφαντο. Εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνση Πάφου δήλωσε οτι το τετράδιο μάλλον “έππεσε που το αυτοκίνητο την ώρα της μεταφοράς των τεκμηρίων“. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου συνεχίζει τις έρευνες για την ανεύρεση του τετραδίου του παρπέρη. Ειδικός της αστυνομίας Πάφου επίσης διενέργησε επιστημονική έρευνα στο καυστήριο και με την μέθοδο ραδιενεργού άνθρακα κατέληξε ότι αυτό βρίσκεται στο παρπερκό από το 1952.

Επαρχιακή Διοίκηση, Ελεγκτική Υπηρεσία και Αστυνομία συνεργάζονται εδώ και μέρες για τη ολική διερεύνηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην κοινότητα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s