Φεστιβάλ Reggas Mastourjam στο Lempa Fiesta

Το δεύτερο Φεστιβάλ Reggas Mastourjam διοργανώνεται φέτος στις 14 και 15 Αυγούστου στο Lempa Fiesta στη Λέμπα Πάφου. Διοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η κυπριακή ανεξάρτητη ψαρογραφική ομάδα Reggophobic, η ανεξάρτητη ομάδα παραγωγής αλίπαστων Easy Salting Productions και η Suzie Clupea. Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τους καταξιωμένους Ελλαδίτες μεζετζίες Professor Flounder και Reggaroots, τους Κύπριους καλλιτέχνες Saltina Sound και King of Fish που διαμένουν και δραστηριοποιούνται σε Σουηδία, Ολλανδία και Αγγλία καθώς και τους Haji-Ρέγγας & Tsartel, Tsillima Brothers και Poklantis με μουσική σε ρυθμούς Regga-Reggae, Pub και Tsiftetell.

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κύπρου, δίπλα στη θάλασσα, με εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και τη φύση τριγύρω οι επισκέπτες θα μπορούν να κατασκηνώνουν στον δωρεάν χώρο όπου υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγκαταστάσεις και θα προσφέρονται ρέγγες στα κάρβουνα και κοννιάκκι. Θα υπάρχει επίσης παζαράκι με χειροτεχνίες κατασκευασμένες από κάσιες της ρέγγας.

Είσοδος: €10 – για 2 μέρες / €7 – για 1 μέρα. Περιλαμβάνεται μια ρέγγα στα κάρβουνα και μια πιννιά κοννίακκι. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην είσοδο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s