Γιγάντιο Καζαντί στο Μάμμαρι

Το Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού Μάμμαρι στην τελευταία συνεδρία του αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή ενός γιγάντιου καζαντί με διαστάσεις 10 μέτρα μήκος, 3 μέτρα πλάτος και 1.5 μέτρα ύψος.

Το καζαντί το οποίο θα είναι μοναδικό στο είδος του θα κατασκευαστεί στην πλατεία του χωριού, απέναντι από τον καφενέ του Παναή, με στόχο να εξωραΐσει και να εμπλουτίσει περαιτέρω την κοινότητα του Μάμμαρι.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, Κόκο Τσιήτρο, το καζαντί θα φωτίζεται την νύκτα με λαμπάκια λέντ, παρόμοια με αυτά που στολίζουν το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δεντρό στο ραουντ-αμπάουντ της Γερμασόγειας και θα είναι ακόμα ένα σημείο ενδιαφέροντος στην κοινότητα.

«Το πρωτοποριακό αυτό έργο, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ταμείο του Κοινοτικού Συμβουλίου και τον σύνδεσμο ιδιοκτήτων καζαντί Κύπρου και Μέσης Ανατολής, αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Ιουλίου πριν την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων», είπε ο κ. Τσιήτρος.

Αναμένεται ότι το έργο θα προσελκύσει επισκέπτες στην πλατεία του Μάμμαρι και θα είναι  ακόμα ένα σημείο αναφοράς για την κοινότητα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s